Publicitat
Arxiu

Joan Manel Llopis guanya 6 mil euros gràcies a Banc Sabadell i als comerços

Joan Manel Llopis és el guanyador dels 6.000 euros que sortejaven les associacions de comerciants de l’eix central de la ciutat i Banc Sabadell en el marc de la campanya «Compra a la teva ciutat». El sorteig s’ha dut a terme aquest migdia a les oficines centrals de Banc Sabadell davant els representants de les entitats comercials, de Banc Sabadell i de  l’alcalde. Joan Carles Sánchez va ser l’encarregat de triar la butlleta guanyadora d’entre les 240.000 que els clients dels comerços participants havien diposat en les urnes instal.lades als diferents establiments. El guanyador del sorteig haurà de gastar el premi durant un matí de la setmana vinent als diferents comerços que han participar a la campanya. Part del guardó també l’ingressarà al compte corrent que té a Banc Sabadell.
A més dels 6.000 euros, Llopis rebrà un val de 1.000 euros que se li descomptaran si compra un vehicle nou o d’ocasió a qualsevol concessionari SARSA de Sabadell, a més d’un canvi d’oli i filtres gratuït als tallers de SARSA MOTOR.
A més s’han sortejat dos canvis més d’oli i filtres entre la resta de participants a la campanya així com cinc sopars per dues persones cada un al restaurant Can Feu.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top