Publicitat
Arxiu

Últim dia de Selectivitat

Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) finalitzen avui després de 3 dies d’exàmens. Gairebé 800 alumnes sabadellenc s’han examinat de les assignatures obligatòries i optatives que computaran el 40 per cent de la nota global que els servirà per accedir a la universitat. Els resultats es coneixeran el pròxim 29 de juny.

La Selectivitat 2016, arriba a la seva fi. Tres dies de nervis i tensió entre els 752 alumnes de Batxillerat dels 16 instituts sabadellencs que s’hi han matriculat en aquestes proves.

El campus de Sabadell de la Universitat Autònoma de Barcelona ha concentrat al voltant de 300 estudiants de la ciutat. Des de les vuit del matí, molts són els alumnes que s’hi han anat acostant durant els tres dies que han durat les proves.

En horari de matí i de tarda, els estudiants s’han examinat de les cinc matèries  corresponents a la fase general: llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera, història o història de la filosofia, i d’una matèria de la modalitat de batxillerat triada per l’estudiant.

Els alumnes tenen també la opció de realitzar la fase específica per aconseguir una nota més alta. Es poden examinar d’un màxim de tres matèries de la fase específica.

Publicitat

Les proves, d’una durada màxima d’hora i mitja, s’han repartit en quatre exàmens cadascun dels tres dies, tres al matí, i un després de l’aturada per dinar.

Els controls d’accés a les aules ha seguit amb els mecanismes habituals. Revisió per parts dels professors dels carnets d’identitat dels alumnes que hi accedeixen, a més de la obligatorietat de deixar motxilles, apunts i bosses en un espai habilitat a l’entrada de l’aula.

A més, els telèfons mòbils han romes apagats durant totes les proves i s’ha vigilat especialment l’ús de dispositius electrònics, com cascos, mantenint a la vista en tot moment les orelles.

A tot Catalunya són 32.224 els estudiants que han realitzat les PAU, 69 més que el curs passat.

La vaga de RENFE convocada durant aquests dies, ha portat la Generalitat ha ampliar el marge de mitja hora que tenen els alumnes que arriben tard a l’examen per poder accedir-hi, que durant els tres dies ha estat de una hora.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top