Publicitat
Ciutat

Comencen les jornades e-nforma per promoure l’envelliment de qualitat

Des d’aquest dimecres i fins divendres tindrà lloc la primera edició de l’e-nforma. Unes jornades sobre Salut, Tecnologia i Esport destinades a donar a conèixer els avantatges de fer activitat física a qualsevol edat.

Sota el lema ‘Per un envelliment actiu de qualitat’ les jornades, dedicades a la gent gran, presentaran els beneficis que aporta l’activitat física tant des del punt de vista mèdic, com psicològic, social o inclús sanitari. Són gratuïtes i d’entrada lliure, tot i que, per a facilitar-ne l’organització es demana la inscripció online o bé presencial. Aquest dimecres (18 h) es portarà a terme a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 la inauguració d’ e-nforma.

L’acte comptarà amb les ponències del doctor Miquel Vilardell, catedràtic de Medicina Interna a la Universitat Autònoma de Barcelona i distingit amb el Premi Creu de Sant Jordi l’any 2015, i de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’economia a la Universitat Pompeu Fabra, conseller del Consell de Govern del Banc d’Espanya i distingit amb els Premis Ramon Llull, 31 de Desembre i Creu de Sant Jordi.

La inscripció a les jornades es podrà fer omplint les butlletes que es repartiran per diferents equipaments de la ciutat i que es poden trobar també a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’en Font, 25. Sabadell), i online a través de la pàgina web http://www.fundaciosabadell.cat/activitat- fundacio/inscripcio-a-les-jornades-e-nforma/

Publicitat
To Top