Ciutat

La campanya del referèndum arrenca amb força

L’inici de la campanya pel referèndum per part de les tres formacions independentistes va començar sense incidències amb l’objectiu de demanar als sabadellencs que es mobilitzin. Aquest cap de setmana les formacions sobiranistes organitzen diversos actes.

La campanya ha començat, amb la reraguarda en plena guerra contra alcaldes, polítics i tots els que tinguin a veure amb la celebració del referèndum. A la ciutat, aquest dijous es va celebrar l’inici de campanya per part dels tres partits independentistes amb actes a diferents llocs, en el cas del PDeCat, va ser la seva seu a la plaça de l’Àngel, amb una trobada amb la militància.
La presidenta Mireia Figueras va donar un missatge d’alegria i optimisme, tot i reconèixer que les dificultats i els entrebancs que hi posa l’Estat. També hi va ser present a l’acte la diputada Lourdes Ciuró que va recordar que votar es un acte democràtic, i que Europa mira amb atenció el què està passant al nostre país.
Per la seva banda, la formació independentista que agrupa la CUP, la Crida i Entesa sota el lema SÍ per canviar-ho tot, va arrencar motors al Racó del Campanar, on els seus líders van reclamar la República.
L’alcalde Maties Serracant, també era present a l’acte, pendent això sí de rebre la citació de la Fiscalia que ja han rebut els alcaldes de Reus i Amposta, Carles Pellicer i Adam Tomàs respectivament.
Esquerra Republicana de Catalunya, va trobar-se amb els seus militants a la plaça del Gas, on Juli Fernández, el seu portaveu municipal, va dir que el seu partit defensarà tots els ciutadans, tant els que «volen votar sí, com els que volen votar no».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top