Publicitat
Ciutat

Indignació a la Creu Alta per la crema massiva de contenidors

Pla general d'un dels vehicles calcinats al carrer Castellar del barri de la Creu Alta de Sabadell el 7 de novembre de 2017. (Horitzontal)

Publicitat

Indignació al barri de la Creu Alta per l’onada d’incendis de contenidors de la passada matinada. Un total de 25 vehicles i 21 contenidors han cremat en menys d’una hora, concretament entre les tres i les quatre de la matinada. El primer avís s’ha produït quan passaven dos minuts de les tres de la matinada al carrer Fra Batlle, número 24, on han cremat tres contenidors i quatre vehicles han quedat afectats, a més de la instal·lació d’aigua i elèctrica de la façana. Uns deu minuts més tard, entre els carrers Vila de Cinca i Canonge Joncar han calcinat 3 contenidors i també han quedat afectats 3 vehicles i la instal·lació elèctrica de la casa situada a la cantonada. Només tres minuts més tard, a les 03.16 hores, les flames han calcinat cinc contenidors i ha cremat parcialment quatre vehicles més la porta d’un local i la instal·lació elèctrica de la façana al carrer Agnès Armengol 37.
A les 03.23h, els Bombers rebien un quart avís per l’incendi en dos punts del carrer Castellar del Vallès. Per una banda, davant el número 229, on les flames han calcinat cinc contenidors i ha afectat quatre vehicles, i davant del número 200, amb cinc contenidors i nou vehicles afectats per les flames.
Per últim, dos minuts abans de les quatre, ha cremat un vehicle al carrer Pi i Maragall.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top