Publicitat
Ciutat

En Comú Podem a Sabadell es presenta a Twitter

Primera assemblea de Catalunya en Comú a Sabadell / Twitter

Un dels aspectes a debat en la constitució del nou partit dels ‘comuns’, Catalunya en Comú, a Sabadell, és quin nom tindrà la formació, que a Sabadell ajunta ICV, EUiA, Podem i altres persones a títol individual. Aquest dimarts al migdia s’ha registrat a Twitter el compte En Comú Podem a Sabadell (@ECPSabadell), que finalment podria ser el nom que tingui el partit; ja sigui ‘En Comú Podem’ o ‘En Comú Podem Sabadell’, igual o pràcticament igual al nom amb què els ‘comuns’ es van presentar a les últimes eleccions al Congrés dels Diputats. En el primer missatge recorden que “el 5 de juliol vam començar la constitució de En Comú Podem a Sabadell”.

Ara fa un mes, la nova secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, va assegurar en una entrevista al Diari de Sabadell que proposaria que “ens presentem a les eleccions com a En Comú Podem”, perquè reivindica que Podem tingui presència a la denominació. Preguntada per això aquest dimecres, Morell ha explicat que aquest no és el nom definitiu i que el nom del compte de Twitter respon al fet que “són les xarxes amb les quals ens hem posat d’acord les persones del grup motor”. Tot i així, la secretària general assegura que “està clar que és un indici que sigui el nom que jo ja volia. És un indici, però està clar que seguiré apostant per aquest nom”.

El 5 de juliol, de fet, es va configurar el grup motor del partit a Sabadell, del qual Morell en forma part com a representant de Podem i, entre altres, per part d’EUiA hi ha la seva coordinadora general a Sabadell, Tere Ibáñez, i el coordinador local d’ICV, Josep López.

Publicitat
Comentaris
To Top