Publicitat
Ciutat

Dos conductors, denunciats per conduir beguts

L'Av. de la Pau i els Mossos, on es va produir una denúncia / Google Maps

La Policia Municipal de Sabadell va detectar ahir dues alcoholèmies positives. L'última, a les 23:47h entre l'avinguda de Can Deu i el carrer de Joan Sallent. Un home de 44 anys va donar 0,44 mg/l a la prova d'alcoholèmia, el màxim són 0,25 mg/l, i els agents el van denunciar administrativament i li van immobilitzar el vehicle.

D'altra banda, ahir al migdia la Policia Municipal va denunciar un home de 48 anys que es va negar a fer la prova d'acoholèmia. L'home circulava per davant del Complex Egara dels Mossos amb clars símptomes d'anar begut, segons la Policia. Els agents del cos el van denunciar per negar-se a sotmetre's a aquesta prova, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per conducció temerària.

Publicitat

El cos policial recorda que és obligatori que qualsevol conductor que circuli per les vies públiques s'ha de sotmetre a les proves legalment establertes quan se'ls hi requereixi. Com que en aquest últim cas l'home es va negar, se li va immobilitzar el vehicle.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top