Publicitat
Esports

El tècnic del Mercantil, Dani Fernández, decideix dimitir

El juvenil mercantilista ha encadenat quatre derrotes consecutives/P. Figueras

El fins ara entrenador del CE Mercantil juvenil de Lliga Nacional, Dani Fernández, ja no es tornarà a seure a la banqueta. Els mals resultats de l'equip en les primeres cinc jornades de lliga, amb un punt de 15, semblava l'argument més lògic, però Fernández ha volgut deixar clar, a través d'un escrit en la xarxa de Facebook, que la decisió "no té res a veure amb qüestions esportives". Aprofita per agrair al club i cos tècnic la seva implicació i el compromís dels jugadors. "Ha estat un orgull poder entrenar-los", assegura. Els hi desitja els millors èxits i es queda amb el bon record de l'ascens a Lliga Nacional de la passada temporada.

Publicitat

Res feia pensar en una situació com l'actual després del magnífic inici de lliga esgarrapant un punt davant el campió Barça B (1-1). Però no va tenir continuïtat i s'han encadenat 4 derrotes seguides amb males sensacions en els dos últims partits. De moment es farà càrrec del conjunt mercantilista el director esportiu Carlos López, que debutarà així la pròxima jornada en el camp del Gimnàstic de Tarragona. És probable que l'entitat presidida per Jordi Grané busqui un nou entrenador. De fet aquesta era la intenció del club si l'equip tornava sense puntuar de Tarragona. Dani Fernández s'ha avançat amb la seva dimissió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top