Diners

Cau l’atur en el millor setembre de la dècada

L’atur cau i registra la millor xifra en aquest mes des de 2008

D.S.

El millor setembre de la dècada. L’atur va caure el setembre a Sabadell: a les llistes de desocupació hi figuraven 12.550 persones a final del mes, el que representa la millor dada des de l’any 2008 (12.042 aturats). La desocupació ha caigut respecte el mes anterior en 191 persones, contribuint així a la caiguda que s’ha produït a Catalunya.

D’aquesta manera, Sabadell torna a combatre l’estacionalitat del setembre, un mes en què habitualment s’engreixa el nombre d’aturats amb l’acabament de la temporada d’estiu -en què es creen fonamentalment llocs de treball temporal.

La caiguda no és una novetat. De fet, Sabadell encadena cinc anys consecutius de davallades en el mes de setembre, també en termes interanuals. La reducció de l’atur respecte el mes d’agost de 191 persones és una xifra equiparable a abans de la crisi: és la millor reducció respecte agost des del 2007.

Les novetats respecte l’atur suposen un alenada per la ciutat, després de les dades negatives en relació al teixit empresarial, que encadena tres trimestres de reduccions.

Comentaris
To Top