Publicitat
Ciutat

La Puríssima inaugura el seu nou auditori parroquial

La sala portarà el nom de Mossèn Nonell (1919-2016)

La comunitat celebra enguany els seu 150è aniversari / LLUÍS FRANCO

La Parròquia de la Puríssima Concepció, situada a la Via de Massagué, inaugura aquest dijous 4 d'octubre el seu nou auditori. La sala portarà el nom de Mossèn Joan Nonell Renom, rector emèrit de l'esglèsia, que va morir el passat 20 de maig del 2016 als 96 anys. L'acte d'inauguració es farà a les vuit del vespre i començarà amb una missa al temple. Seguidament es farà la benedicció de l'auditori i se celebrarà un piscolabis.

Mn. Nonell va nèixer a Barcelona el 5 de novembre de 1919 i va ser ordenat prevere el 23 de març de 1947 a l'església parroquial de Sant Feliu de Llobregat. Va ser vicari de la parròquia de Sant Sadurní d'Anoia i la parròquia de Sant Josep Oriol de Barcelona.

Publicitat

Va ser rector de la parròquia de Sant Esteve del Coll, de la parròquia de Sant Andreu de Llavaneres i regent de la parròquia de Santa Maria de Mataró. Finalment, l'any 1963 va ser destinat a la parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell primer com a regent i després com a rector, i el 1976 a més va ser nomenat adscrit amb facultats de vicari a la veïna parròquia de Sant Feliu.

A la Puríssima va dedicar la major part de la seva vida sacerdotal i després de la jubilació, l'any 1998 va continuar col·laborant-hi i residint a la parròquia de Sant Feliu, on també va ser un gran col·laborador. Va ser professor de religió a Dosrius, a Mataró i a Sabadell; i va ser arxipreste a Mataró (1963) i a Sabadell Centre (1975 i 1981).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top