Diners

Fluidra construeix tres piscines per a un nou centre de fitnes a Tailàndia

Model de les noves instal·lacions al centre comercial Whizdom 101 / CEDIDA

Fluidra, la multinacional sabadellenca, ha dissenyat i construït tres piscines per a la cadena d’establiments d’oci i esport britànica Virgin a Tailàndia. Aquest centre de fitnes es troba en un luxós centre comercial residencial Whizdom 101, que està situat a la capital tailandesa, Bangkok.

El projecte que ha liderat la filial Fluidra Tailàndia inclou una piscina de 227 metres quadrats, una altra d’hidroteràpia de 69 metres quadrats i una infantil de 155 metres quadrats. Està previst que la construcció d’aquests equipaments estigui enllestit entre finals d’aquest mes i principis de novembre.

2,4 milions a Àsia

Aquesta operació és la cinquena col·laboració de la multinacional sabadellenca amb Virgin Active al continent asiàtic des del 2015. El valor total d’aquests projectes té un valor superior als 2,4 milions d’euros. A banda d’aquestes tres piscines a Whizdom 101, Fluidra també ha construït piscines en altres tres centres de fitnes a Bangkok, situats a EmQuartir, Siam Discovery Center i Central Festival Eastville. A més, la companyia també ha proporcionat les instal·lacions aquàtiques al Virgin Active Marina One, que s’ha inaugurat recentment en un dels gratacels del districte financer de Singapur.

Amb aquests treballs, Fluidra reforça la seva presència a Àsia. Si més no, van instal·lar quatre piscines per a les disciplines aquàtiques dels Asian Games 2018, que es van celebrar recentment a Indonèsia. A més, la companyia està construint una piscina a l’Aceh Aquatic Center, seu dels XIII Jocs PORA.

Comentaris
To Top