Ciutat

L'Ajuntament defensa l'actuació policial contra els encaputxats que volien treure la pancarta

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Sabadell / lluis franco

L'Ajuntament de Sabadell considera que l'actuació dels agents de la Policia Local que van haver d'intervenir davant la presència d'un grup d'encaputxats que volien retirar de la façana del consistori una pancarta de suport als presos va ser "correcta i proporcionada".

Els moviments Groc Enlloc i Brigada 155 havien denunciat una actitud violenta dels agents i un desplegament desproporcionat i van amenaçar amb denunciar els fets. El consistori, però, assegura que van ser aquests ciutadans els que es van personar "amb una actitud provocadora i hostil" i que els reforços policials van ser "els adequats pel nombre de persones, l'instrument que portaven i l'actitud".

Publicitat

En total es van identificar vuit persones, totes de fora de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top