Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia ja pensa en la lliga després de la festa contra Qatar

Imatge del partit internacional entre OAR i Selecció de Qatar/Ll. Franco

L’OAR Gràcia torna aquest cap de setmana a la rutina de la lliga domèstica després de viure una gran festa de comiat del seu 65e Aniversari contra la Selecció de Qatar. El pavelló del carrer Boccaccio gairebé es va omplir per veure en acció al combinat de Valero Rivera que va mostrar tot el seu potencial (17-38) en un nou partit que va servir per recuperar el sabor internacional d’èpoques passades. Ara, el conjunt de Gerard Gomis i Cesc Borrell ja pensa en l’important matx d’aquest dissabte (18 h) també a casa davant el Joventut Mataró, que es troba 3 punts per sobre a la taula. L’objectiu és clar: guanyar per escurçar diferències i no despenjar-se de la zona alta.

Molt transcendent, quasi dramàtic, és l’enfrontament del femení a la pista de l’Associació Lleidatana (18.05h) on pot estar en joc la permanència a la Divisió d’Honor Plata. El conjunt de Dani Lara necessita millorar en molts aspectes per tenir possibilitats d’èxit en aquest partit entre cuers (2 i 3 punts respectivament). Una victòria permetria allunyar-se d’un rival directe i acostar-se als llocs de salvació. L’ocasió mereix cap i cor per evitar quedar enfonsat.

Publicitat
Comentaris
To Top