Esports

El Sabadell RC guanya el Barça B amb remuntada inclosa (31-36)

La pluja i el mal estat del terreny de joc va dificultar el joc de Les Valquíries / cedida

El sènior masculí del Sabadell RC es va retrobar aquest passat cap de setmana amb la victòria després de més de dos mesos sense aconseguir-la. Els nois de Fran González es van imposar el filial del FC Barcelona per 31 a 36.

El partit, però, no podia començar de la pitjor de les maneres, ja que a la primera jugada del duel, els barcelonins can aconseguir una marca i va fer que els arlequinats anessin a remolc la resta del partit. Tot i això els sabadellencs es van poder sobreposar al cop inicial i van aconseguir una marca abans dels deu minuts de joc. Marc Pallarès va aconseguir plantar la pilota després d’una bona successió de jugades de davantera on els visitants eren molt superiors. Els blaugranes, però, eren superiors en el joc obert i van aconseguir dues marques molt seguides. El xutador barcelonista va encertar els dos tirs a pals i va posar el seu equip er davant altra vegada (21-7). Quan semblava que es mantindria aquest resultat, els locals van assajar un altre cop i ampliaven la diferència a 16 a la mitja part desp´res que Josu Quintana transformés el xut a pals.

En el segon periode els de Fran González van aconseguir tenir més la pilota i van deixar sense reacció als seus rivals. Durant els primers vint minuts es van acostar al marcador amb dues marques de Francesc Farràs i de Joel Boilart que Josu es va encarregar de transformar i posar el seu equip a només dos punts, 28-26. Els barcelonistes van poder ampliar un altre cop la diferència amb un cop de càstig transformat a pals i aconseguir els únics tres punts en tota la segona meitat. Tot i el 31 a 26, el Sabadell RC seguia dominant el partit i quan només faltaven set minuts per acabar el partit, van aconseguir posar-se per davant per primer cop en tot el partit. David Rodilla va sacar ràpidament un cop de càstig prop de marca i va poder poder plantar la pilota, la marca va ser transofrmada per Josu Quintana que posava als seus dos punts per sobre, 31-33. El Sabadell RC es va dedicar a mantenir la possessió de la pilota la resta del partit i fins i tot va aconseguir ampliar la distància amb un altre cop de càstig fins al 31 a 36 final.

Continuen sense estrenar-se

Les Valquíries van caure aquest diumenge per 15 a 5 davant el Cor Sangran, la fusió d’equips entre Cornellà, Santa Coloma de Gramenet i Granollers. El duel, disputat en un terreny de joc molt malmès per la pluja i el fang, va dificultar molt que cap dels dos equips pogués imposar el seu estil. Les locals es van avançar de pressa i van fer que les Valquíries anessin a remolc durant tot el partit. Tot i això van ser les de Sabadell i Begues les que van portar el ritme del partit, però sense acabar de finalitzar les jugadores. Les Cor Sangran van aconseguir una altra marca al límit del descans i posaven un ajustat 10 a 0 al marcador.

En el segon temps Les Valquíries van buscar arribar a la línia de marca rival per aconseguir un assaig que les apropés al marcador. Les noies de Fran González ho van assolir quan es portaven disputats quinze minuts de la segona part. Va ser la capitana sabadellenca, Montse Martín, la que va aconseguir plantar la pilota i acostar al seu equip a només cinc punts. Després de l’assaig de Les Valquíries les locals van fer un pas endavant per no deixar escapar el partit, però les de Fran González van seguir mantenint la pilota i buscant l’empat. Quan faltaven deu minuts pel final del partit, les Cor Sangran van aconseguir una marca molt ràpida que deixava el marcador 15-5 sense opcions per Les Valquíries.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top