Publicitat
ESPORTS

Gran victòria de l’OAR Gràcia a Granollers (26-33)

El conjunt de Gomis-Borrell supera un rival de gran nivell/Ll.Franco

L’OAR Gràcia masculí es manté ferm a la 2a volta i ja porta el 3 de 3 després d’una altra esplèndida victòria, aquesta última en el pavelló olímpic on ha superat i trencat la ratxa del Granollers. El partit ha respost en primera instància a la igualtat previsible a base d’intercanvi de gols. Així fins al 8-8 que ha estat el punt de la ruptura que ha experimentat l’enfrontament arran el parcial 0-4 (8-12). El temps mort local no s’ha fet esperar. La rèplica granollerina només ha servit per reduir el marge a la meitat uns instants més tard (11-13), perquè els graciencs han tornat a l’efectivitat i abans d’anar al vestidor han establert el màxim avantatge fins aleshores (13-18).

A la represa no ha minvat l’eficàcia dels graciencs, que no han trigat gaire a deixar el partit encara més favorable als seus interessos (15-23). Amb el partit sota control, quan faltaven 5 minuts Dani Peiró ha fet arribar als 10 gols la diferència (21-31). Tot dat i beneït, el Granollers ha maquillat el marcador a darrera hora (26-33).

El femení, sense sort
L’OAR femení de la Divisió de Plata, en canvi, continua sense trobar la recompensa a la seva lluita. Davant l’Amposta, ha tingut l’oportunitat de puntuar, però entre un munt de llançaments als pals, 4 penals no transformats i les aturades de la portera visitant en el tram definitiu ha caigut per 20-25 al pavelló del carrer Boccaccio. Les possibilitats de salvació són cada vegada més reduïdes. Això sí, l’equip s’hi deixa l’ànima i això fa mantenir encesa l’espelma de l’esperança.

Publicitat
Comentaris
To Top