Ciutat

Es talla definitivament el carrer de Sant Pere

Un cotxe circulant pel carrer de Sant Pere / Lluís Franco

Ja ha quedat tallat el trànsit rodat al carrer de Sant Pere. L’Ajuntament ha començat les tasques puntualment, previstes per les 9:30h, just després de l’entrada dels alumnes als centres educatius. També s’ha senyalitzat al carrer perquè els conductors coneguin els recorreguts afectats i disposin d’itineraris alternatius.

Es preveu que les obres per convertir el carrer Sant Pere en una zona peatonal triguin set mesos. Mentrestant, els operaris utilitzaran una part de la plaça del Gas com a magatzem per deixar-hi el material que faran servir per treballar.

Es tallarà definitivament el trànsit i esdevindrà en un carrer de plataforma única, amb un sol nivell de paviment. Tindrà una recollida d’aigües central i es renovarà el mobiliari urbà i l’enllumenat. També disposarà d’arbrat i espais de vegetació.

Comentaris
To Top