Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia masculí fa el repòquer de victòries

Cinquena consecutiva. L’OAR Gràcia masculí continua en ratxa i va fer valer la diferència a la classificació per aconseguir el repòquer de victòries a la segona volta. L’enfrontament contra la Salle Bonanova, el cuer, tenia el component de partit trampa, tant per una possible merma d’intensitat dels graciencs a l’hora d’encarar-lo, com per la necessitat dels barcelonins de sumar punts per sortir del pou. Al respecte, als verd-i-blancs els va anar de meravella el 0-5 que ben aviat van establir en el marcador.

Tot i així, després del temps mort local, van entrar en una dinàmica de pèrdues de possessió i d’oportunitats desaprofitades que permeteren que la Salle s’envalentonés per tractar de reduir la diferència. No ho va aconseguir perquè els tres 7 metres que Pere Gesa va aturar els frustrà l’intent (9-13 al descans).

Gerard Gomis devia alliçonar els seus jugadors perquè van trigar a sortir del vestidor. Com a l’inici del primer temps, van arrencar a tot gas i en 7 minuts l’avantatge ja era considerable i gairebé definitiu (11-20). Tanmateix, també com abans, els encerts graciencs es van anar esvaint i el conjunt de la Bonanova, sempre animós, va fer mèrits per creure que no hi havia res perdut encara (21-25 a falta de 10 minuts). El temps mort demanat per Gomis serví per tallar la reacció local i posar ordre en el seu equip, que va recuperar el to i el control per evitar qualsevol ensurt de darrera hora (25-32).
El femení no reacciona
A la Divisió Plata Femenina res de nou per al Gràcia, que tornà de Mataró amb una contundent derrota. Si l’objectiu de la visita, davant la dificultat de puntuar, era almenys acabar amb bones sensacions de cara al compromís vital del proper dissabte contra l’Agustinos, el tret li sortí per la culata. Va resistir el primer quart d’hora (6-5) i després, fruit de la feblesa anotadora (només 2 gols fins al descans) va haver de patir que el Mataró li passés per sobre sense miraments. El 14-7 al descans era tan rotund com irrecuperable.
Així ho va entendre el Gràcia, que a la segona part es va limitar a complir el tràmit durant la mitja hora de total superioritat mataronina fins al 37-20 de tancament. Encara sort que més tard l’Amposta li donà un cop de mà en guanyar l’Agustinos per 25-26, victòria en els últims instants amb el parcial 1-3 que impedírà que el conjunt alacantí es presenti al pavelló del carrer Boccaccio, el proper dissabte, 4 punts per sobre del Gràcia.
Publicitat
Comentaris
To Top