ESPORTS

Les baixes condemnen l’FS Sabadell femení davant el Castelldefels

El Sabadell Femení jugarà aquest dissabte davant l'Hispànic de Torrent / óscar Espinosa

El Futbol Sala Sabadell Femení no va poder trencar la mala dinàmica de resultats després de caure davant el Castelldefels (1-5) en un duel marcat per les baixes de les jugadores de Marc Muñoz.

El partit va començar bé pel Sabadell, a diferència al que havia passat als últims enfrontaments arlequinats, ja que Andrea Gomàriz marcava l’1-0 després que Sara robés una pilota a tres quarts de camp. Tot seguit, després del gol, el Castelldefels agafava el domini del joc, però sense tenir opcions clares de gol. Als deu minuts, en una bona jugada individual de les visitants, el Castelldefels posava l’empat al marcador. El partit va continuar amb el domini visitant però sense arribades a la porteria sabadellenca fins que l’infortuni es va aliar amb les arlequinades a set segons d’acabar la primera part, un xut desviat per una jugadora local i avançava l’equip del Baix Llobregat.
La tònica del partit va continuar en el segon temps. Les jugadores de Marc Muñoz continuaven la bona defensa a mitja pista tot esperant alguna pèrdua visitant. En una de les poques jugadores de contracop visitant, el Castelldefels va situar l’1 a 3 al marcador. Quan faltaven vuit minuts les locals van optar per la tàctica de la portera-jugadora i van gaudir de tres claríssimes ocasions per escurçar la distància al marcador. En els darrers minuts i amb un Sabadell bolcat, les del Baix Llobregat van fer el definitiu 1 a 5 amb dos gols en contra.

Comentaris
To Top