ESPORTS

Kiko Ramírez: “Estic convençut que estarem on ens toca”

Kiko Ramírez donant instruccions als seus jugadors / Lluís Franco

Kiko Ramírez ha aparegut a la sala de premsa Miguel Quereda amb un rostre de frustació i d’indignació després del gol encaixat a l’última jugada del Cornellà que ha evitat la victòria del CE Sabadell (1-1).

Frustració perquè tal com ha reconegut el tècnic arlequinat “ha estat molt cruel” en un partit on les més de 4.000 persones a les grades “estaven guanyant el partit”. En la mateixa línia i fent referència a la jugada fatídica, ha estat crític en afirmar que “ha estat un córner innecessari que ha tirat per terra tot el treball dels jugadors”.

Malgrat tot, Ramírez també ha volgut deixar clara la seva indignació amb la situació que s’ha viscut amb el golejador de la tarda, Pol Ballesteros. Tal com ha reconegut l’entrenador, el canvi de Cobo “ha estat per donar un respir als seus jugadors” però, “incomprensiblement” l’àrbitre Iván Muñoz Pérez no ha deixat que el jugador tornés al camp: “no he entès el criteri que ha utilitzat”.

Ramírez, però, tot i marxar “empipat” ha comentat que se’n va a casa “amb moltes coses positives”. Una d’elles ha estat el suport de l’afició del qual només ha tingut bones paraules en afirmar que “estic molt orgullós per l’ambient que s’ha viscut. Estic convençut que el Sabadell estarà a on li toqui”. Tanmateix ha assegurat que amb la situació que viu l’equip “són coses que passen” però ha comentat que “amb el treball que fem estem molt a prop de guanyar”.

Capó: “Ens ha pogut una mica l’ansietat”

Pedro Capó ha explicat que l’equip s’ha quedat amb la “cara desencaixada” després de “competir tal com toca a segona B”. Capó, que ha estat un dels jugadors que ha volgut donar la cara en aquests moments que viu l’equip, ha confessat que “ens ha pogut l’ansietat dels tres punts” després de fer “noranta minuts molt bons”. Moment en el qual “dues centrades lateral i un remat al travesser de Manucho ens ha alertat”.

Pel que fa a la jugada decisiva, tot i explicar que hi hauria hagut un contacte amb Roberto, ha estat autocrític en afirmar que “era un córner evitable que no hem defensat del tot bé”.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Al Sabadell se li escapa la victòria en un final molt cruel (1-1)

Comentaris
To Top