Publicitat
Ciutat

Guanyem: “Amazon no és un element de crítica sinó una oportunitat”

Soler i Martínez, aquest divendres / D.S.

L’arribada d’un centre logístic d’Amazon a Barberà, en un solar a tocar de Can Roqueta, ha generat aquest divendres la reacció de Guanyem Sabadell. El partit liderat per Marisol Martínez denuncia que en els darrers anys ni a Sabadell ni a la comarca s’ha fet una previsió de l’increment de la mobilitat que auguren que augmentarà en els propers anys amb el creixement de l’activitat logística. Per aquest motiu, des de Guanyem insten la Generalitat a construir les rondes Est i Nord de Sabadell, que ajudarien a reduïr el trànsit que actualment passa per la Gran Via.

El sistema de rondes pel que aposta Guanyem, aprofitant l’existent Ronda Oest / CEDIDA

“Amazon no és un element de crítica sinó una oportunitat. No anem contra el futur, fem que sigui una oportunitat”, ha dit Martínez en roda de premsa. L’alcaldable de Guanyem ha assegurat que Sabadell perdrà oportunitats si no disposa d’unes vies d’entrada i sortida que permetin accedir als polígons industrials com Can Roqueta amb facilitat. L’altre regidor de Guanyem i número 2 de la plataforma per les municipals, Miquel Soler, ha afegit que com a ciutat “no ens hem preparat” per poder rebre infraestructures logístiques com Amazon, que creu que aniran en augment.

Guanyem ha demanat una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per explicar-li el seu posicionament.

Publicitat
Comentaris
To Top