ESPORTS

El Club de Tir Sabadell demostra tota la seva força esportiva

Els joves de l'Escola de Tir van rebre un homenatge/Ll. Franco

Per un esport minoritari com el tir no és gens fàcil sobreviure, però el Club de Tir Sabadell ha sabut adaptar-se als nous temps gràcies a l’empenta del seu president Ricard Martínez i va demostrar la seva bona salut esportiva i institucional en el tradicional sopar d’entrega de trofeus i distincions de la temporada passada, celebrat a l’Hotel Urpí amb l’assistència del voltant d’un centenar de persones. En representació de l’Ajuntament va estar el regidor d’Innovació i Ciutat, Miquel Soler. No va poder assistir el president de la Federació Catalana de tir per un compromís a Múrcia però que sí que van participar presidentes de diferents clubs catalans de tir en un excel·lent ambient.

El president de l’entitat Ricard Martínez va fer un balanç positiu de la temporada. “Tots sabeu les dificultats, però em sento orgullós de poder tirar endavant nous projectes per millorar el club sempre dins les nostres possibilitats econòmiques. Hem millorat i continuem sent una entitat sanejada. Això és un èxit de tots”. També va destacar els bons resultats esportius amb diferents campionats estatals i catalans, però aquesta vegada es va quedar amb un trofeu molt especial, el Premi a l’Esportivitat que el Panathlon Club li va concedir al tirador Francisco Cabrera per un gest de fair-play en una competició. “Sabem que el Francisco és un gran campió i ho guanya quasi tot, però aquest guardó és molt important”. També és la primera vegada que recau en un esportista del Club de Tir Sabadell.

L’entrega de premis va posar punt final a l’acte. També cal destacar el paper dels joves de l’Escola de Tir que van rebre un merescut homenatge per la seva entrega i dedicació. “En aquest esport no és senzill poder tenir una pedrera i nosaltres ho estem aconseguint”, va subratllar Ricard Martínez. Són la força d’una entitat amb ganes de fer-se gran tot i les dificultats. La principal lamentació és no poder comptar amb la pista de 100 metres, un projecte que entre polítics i institucions ha quedat paralitzat.

Comentaris
To Top