Esports

Marina Garcia obté el bitllet per al Mundial

Marina Garcia durant la final dels 200 m braça / ÓSCAR ESPINOSA

Objectiu assolit. Aquest dilluns la jove nedadora del Club Natació Sabadell Marina Garcia va aconseguir la marca mínima per al Mundial d’aquest estiu a Gwangju (Corea del Sud) després de guanyar la final dels 200 braça per davant de la belga Fanny Lecluyse (2:27.17) i de la seva col·lega del CN Sant Andreu Jessica Vall (2:28,49) en el Campionat d’Espanya ‘Open’ que se celebra en el centre Can Llong.

La bracista de Badalona, que arribava a la gran cita en un gran moment de forma, va dominar la prova de principi a fi. Diumenge, en doble sessió, ja va fer la mínima de les eliminatòries (2:25.59)i la mínima de la semifinal (2:24,06), necessitant ‘només’ quedar entre les dues primeres per obtenir el bitllet. I així va fer davant més de dues mil persones que omplien de gom a gom les grades de la piscina de 50 metres de Can Llong.

“Encara puc donar més”

Garcia, exultant després d’aconseguir el bitllet per a Gwangju, va valorar “molt positivament” nedar tres vegades per sota de les mínimes. No obstant, Garcia no s’atura aquí i fent gal·la de la seva competititivtat, va confessar que “encara puc donar més” ja sigui en el Mundial d’aquí a tres mesos o en futures cites: “he après moltes coses i haig d’aprofitar per millorar el que no m’ha sortit tan bé. Sé que si milloro aquests detalls podré estar més amunt en el rànquing mundial”.

Judit Ignacio i Cata Corró, a la final

La tercera jornada del Campionat d’Espanya va portar altres bones notícies per l’entitat nedadora. Marc Sánchez va penjar-se la medalla de plata en els 200m estils després de veure com l’or se li escapés per 15 centèssimes. Tanmateix, en la sessió de tarda, Judit Ignacio va aconseguir classificar-se per a la final dels 100 m papallona d’avui, prevista per a les 18.05, amb  el millor temps.

Qui també va oferir una gran imatge va ser Cata Corró després de classificar-se per a la final d’aquest dimarts (18,34 h) dels 200 m estils amb el millor temps per davant de l’exnedadora del Club Natació Sabadell Mireia Belmonte, la gran protagonista d’aquest Campionat d’Espanya.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top