Publicitat
Esports

Marina Garcia obté el bitllet per al Mundial

Marina Garcia durant la final dels 200 m braça / ÓSCAR ESPINOSA

Objectiu assolit. Aquest dilluns la jove nedadora del Club Natació Sabadell Marina Garcia va aconseguir la marca mínima per al Mundial d’aquest estiu a Gwangju (Corea del Sud) després de guanyar la final dels 200 braça per davant de la belga Fanny Lecluyse (2:27.17) i de la seva col·lega del CN Sant Andreu Jessica Vall (2:28,49) en el Campionat d’Espanya ‘Open’ que se celebra en el centre Can Llong.

La bracista de Badalona, que arribava a la gran cita en un gran moment de forma, va dominar la prova de principi a fi. Diumenge, en doble sessió, ja va fer la mínima de les eliminatòries (2:25.59)i la mínima de la semifinal (2:24,06), necessitant ‘només’ quedar entre les dues primeres per obtenir el bitllet. I així va fer davant més de dues mil persones que omplien de gom a gom les grades de la piscina de 50 metres de Can Llong.

“Encara puc donar més”

Garcia, exultant després d’aconseguir el bitllet per a Gwangju, va valorar “molt positivament” nedar tres vegades per sota de les mínimes. No obstant, Garcia no s’atura aquí i fent gal·la de la seva competititivtat, va confessar que “encara puc donar més” ja sigui en el Mundial d’aquí a tres mesos o en futures cites: “he après moltes coses i haig d’aprofitar per millorar el que no m’ha sortit tan bé. Sé que si milloro aquests detalls podré estar més amunt en el rànquing mundial”.

Judit Ignacio i Cata Corró, a la final

La tercera jornada del Campionat d’Espanya va portar altres bones notícies per l’entitat nedadora. Marc Sánchez va penjar-se la medalla de plata en els 200m estils després de veure com l’or se li escapés per 15 centèssimes. Tanmateix, en la sessió de tarda, Judit Ignacio va aconseguir classificar-se per a la final dels 100 m papallona d’avui, prevista per a les 18.05, amb  el millor temps.

Qui també va oferir una gran imatge va ser Cata Corró després de classificar-se per a la final d’aquest dimarts (18,34 h) dels 200 m estils amb el millor temps per davant de l’exnedadora del Club Natació Sabadell Mireia Belmonte, la gran protagonista d’aquest Campionat d’Espanya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top