Diners

Fluidra perd 2,8 milions pels costos de la fusió amb Zodiac

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes / ACN

Les despeses no recurrents derivades del procés d’integració amb Zodiac han generat 2,8 milions d’euros de pèrdues a Fluidra fins al març. Sense tenir en compte aquests costos, l’empresa sabadellenca líder en equipament de piscines hauria obtingut un benefici de 5,9 milions d’euros durant el primer trimestre d’enguany.

Les vendes es van contraure un 1,1% assolint 313,1 milions d’euros. L’empresa sabadellenca justifica aquesta reducció del volum de negoci a l’impacte negatiu als Estats Units a causa de factors extraordinaris com la meteorologia, el canvi de model de distribució i el trasllat d’una planta de San Diego a Tijuana.

En canvi, a Europa, la tendència ha estat positiva amb un increment d’un 9,7% al sud i prop d’un 13% a la resta de la regió.

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes, ha indicat que malgrat que aquests imprevistos als Estats Units “seguim sent optimistes de cara al conjunt de l’exercici”. Planes ha afegit que “la nostra presència global i la fortalesa d’altres mercats, la millora del marge de vendes i el bon avanç del procés d’integració ens mantenen a la senda prevista per al 2019”.

De fet, Fluidra preveu tancar l’any amb una facturació d’entre 1.350 milions d’euros i 1.400 milions d’euros.

Comentaris
To Top