Publicitat
Esports

Sabadell acollirà el primer Campus de futbol inclusiu

L'exjugador del Centre d'Esports, Lucas Viale, és el coordinador de la iniciativa/Ll. Franco

El Complex Esportiu municipal Olímpia acollirà, entre l'1 i el 5 de juliol, el primer campus de futbol a Catalunya per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual. La iniciativa ve finançada per la Fundació Catalana de futbol i el seu responsable serà l'exfutbolista del Centre d'Esports, Lucas Viale, ara a les files de la Llagostera, que acaba de tornar a Segona Divisió B. Comptarà amb un grup d'entrenadors i monitors titulats per atendre un grup amb 56 places com a màxim. El ritme d'inscripcions és força bo i es preveu completar totes les places. És imprescindible acreditar la diversitat funcional dels participants.

Es denomina el 'Campus Campions' i els participants, entre 12 i 50 anys, tindran l'oportunitat de gaudir amb el seu esport preferit i millorar les seves habilitats futbolístiques a través de diferents activitats, jocs i exercicis. També tindran l'al·licient de celebrar, dissabte 6 de juliol, la cerimònia de clausura on es disputaran diversos partits sobre la gespa de l'Estadi Creu Alta. Altes activitats complementàries serà l'ús de la piscina i una visita al Museu del FC Barcelona gràcies a la Fundació del club.

Publicitat

Sabadell ha estat una ciutat pionera en el futbol inclusiu gràcies a la creació d'aquesta secció per part del club, sota la coordinació de Jose Sag, el principal impulsor de la iniciativa juntament amb altres tècnics i companys. Precisament aquest dissabte (18 hores) tanquen la temporada de partits a l'Olímpia amb un amistós contra el Grupdem, una empresa amb personal discapacitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top