Publicitat
Ciutat

Xoc entre un autobús i una furgoneta aparcada al carrer de Sant Joan

L'accident s'ha produït cap a les quatre de la tarda

La furgoneta, minuts després de l'impacte / D. S.

Una furgoneta i un autobús de la TUS han patit desperfectes aquest dimecres a la tarda en un accident de trànsit al carrer de Sant Joan, al Centre. El xoc s'ha produït cap a les quatre de la tarda, quan l'autobús es disposava a recollir viatgers a la parada que hi ha davant la residència d'avis. En aquell moment, la furgoneta estava aparcada a la zona de càrrega i descàrrega, on uns operaris l'havien deixat per recollir-hi unes eines.

Segons la versió del conductor de la furgoneta, l'autobús ha encastat la part posterior del vehicle contra la seva porta en avançar-lo i apropar-se a la parada. "Just estava pujant a la furgoneta. Tenia un peu a dins quan l'autobús ha avançat i s'ha endut mitja porta amb la part del darrera", ha explicat al D.S. el conductor de la furgoneta.

Publicitat

La TUS, per la seva banda, ha informat que l'accident s'ha produït d'una manera molt diferent. En la seva versió, l'autobús no ha xocat contra la furgoneta, sinó que ha estat aquesta la que, un cop l'autobús s'estava apropant a la parada d'autobús, ha donat un cop a l'autobús amb la porta. Fonts de l'empresa han explicat que, segons el conductor de l'autobús, a l'operari de la furgoneta se li hauria escapat la porta, impactant aquesta contra la part posterior del bus.

Fins al lloc de l'accident s'hi han traslladat almenys dues unitats de la Policia Municipal, que un cop fet el parte, han deixat marxar l'autobús. Segons ha pogut saber aquest diari, no s'han hagut de lamentar ferits. Tant la furgoneta com l'autobús han patit seriosos desperfectes, tot i que ambdós vehicles eren operatius després del xoc i no ha calgut avisar la grúa.

NOTA: En una versió anterior d'aquesta notícia, no s'incloïa la versió dels fets de Transports Urbans de Sabadell
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top