EDITORIAL

La proximitat com a antídot

Els polítics locals són el primer esglaó de l’estructura política de l’Estat i els més propers als ciutadans, que són els seus veïns. Aquesta proximitat és la clau de les millors pràctiques de gestió municipal, però també té efectes perversos en èpoques de crispació. El que es va viure el dissabte passat quan els nous regidors sortien de l’Ajuntament és una de les pitjors mostres d’això últim. Hi ha molts motius per estar indignat i és perfectament legítim que alguns veïns vulguin expressar una posició política o una altra davant de l’Ajuntament. Però no n’hi ha cap per perdre la calma i creuar la línia de la provocació personal, l’insult, i fins i tot l’agressió.

Els regidors de PSC, Podem, Cs i també els de Junts per Sabadell van patir la ràbia cega d’un grup de persones que, descontentes amb el resultat electoral, van considerar-se legitimades per atacar personalment els representants de les opcions polítiques d’una gran majoria dels seus veïns. Dels polítics locals, a més d’una honestedat exquisida, esperem que escoltin els veïns, que treballin per tots els sabadellencs i que posin la ciutat en marxa pensant en un futur brillant per als pròxims vint anys. Tot el que els desviï d’aquest objectiu i creï confrontacions personals entre veïns, no ens ajuda en absolut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top