Publicitat
Oci i cultura

Més d'una desena d'artistes reivindiquen el talent músical sabadellenc

Salada Group durant la seva actuació / LLUÍS FRANCO

Aquesta tarda, la música ha estat la gran protagonista a la plaça del Doctor Robert de Sabadell. Un total de set artistes han fet lluir algunes de les seves cançons sobre l'escenari situat al bell mig de la plaça en el marc del Dia Internacional de la Música. La Coordinadora de Músics Sabadell (CMS) ha estat, un any més, l'organitzadora de l'esdeveniment amb l'objectiu de donar a conèixer el talent sabadellenc a més a més de fer passar una bona estona als assistents amb música en directe.

L'espectacle començava a les 17.00 h amb l'artista pop Elena Alfaro qui, amb només una guitarra acústica, ha tocat un total de quatre cançons. Amb només 11 anys, l'artista va rebre la seva primera guitarra i a partir d'aquí va anar estudiant i aprenent música fins a arribar a escriure les seves pròpies cançons. De fet, avui era el primer cop que actuava en aquest dia tan especial per la música.

Després de l'ambient oníric que ha creat l'Elena amb la seva guitarra, era el torn de les guitarres elèctriques i la bateria. La banda Salada Group ha omplert la plaça de blues i ritmes molt intensos fent que la plaça aplegues cada cop més assistents. En aquest sentit, el president de la CMS, Carlos Puig, preveu que més de 250 persones passaran en algun moment per la plaça, ja que els concerts no acabaran fins a mitjanit. Després de Salada Group, el segueixen Jurassic PunkMeteoraFlamsteed Exta6; grups que porten estils com el funky, el punk i, fins i tot, el heavy metal.

/ LLUÍS FRANCO

DONAR SUPORT A LA MÚSICA

Actualment, la CMS aplega a una vintena de grups de música que representen el talent sabadellenc. Lamenten, això si, obtenir "poc suport" per part de les autoritats. "Gent amb bagatge musical ha d'acabar sortint fora per trobar l'èxit, assegura Puig. Una de les principals preocupacions de l'entitat és, precisament, intentar que a les Festes Majors sabadellenques sempre hi hagi música en directe per tal d'oferir oportunitats a grups locals. És per això que, de cara al nou govern de Farrés, continuaran intentant que la música tingui garantit un lloc especial a la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top