Publicitat
Ciutat

Més de 650 metres quadrats calcinats per la crema de matolls

Una foguera de Sant Joan a Sabadell, el 2018 / LLUÍS FRANCO

Fins a cinc incidències registrades durant la festivitat de Sant Joan per la crema de matolls. Així ho notifica la Policia Municipal, que calcula uns 660 metres quadrats de matolls cremats durant dilluns 24. Segons els agents, la major afectació es va donar al carrer Himalàia, a l'alçada del Parc del Nord, on la superfície calcinada va ascendir als 400 metres quadrats.

La resta d'incidències es van registrar des de les 9.30 h fins les 19.15 h, i van ubicar-se al carrer Ramon Llull, 74, on van van cremar 100 m2; a la Granja del Pas, que van cremar 40 m2; a la Font de Can Rull, on es van veure afectats 20 m2 i al carrer Leonardo da Vinci, 17, on es van calcinar 100 m2.

En totes aquestes incidències van intervenir diverses unitats del cos de bombers i de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top