Ciutat

Francesc Llonch Soler, nou Director General de Càritas Diocesana

L’expresident del Gremi de Fabricants (1994-1998) substitueix en el càrrec Salvador Obiols

Francesc Llonch, el bisbe Josep Àngel Saiz Meneses i Salvador Obiols / CEDIDA

El bisbe de la diòcesi de Sabadell i Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va nomenar el passat dimarts un nou director general de Càritas. Es tracta del castellarenc Francesc Llonch Soler, enginyer tèxtil. El nou gerent de l’entitat va ser president del Gremi de Fabricants entre el 1994 i el 1998, conseller de CASSA i membre de la Junta i Comitè Executiu de Foment del Treball. Actualment, Llonch és patró de la Fundació per la Indústria i membre de la Junta de Texfor. Està casat i té quatre filles i onze nets.

Llonch substitueix en el càrrec a qui ha estat director general de Càritas des de la constitució de la diòcesi l’any 2012, Salvador Obiols Gras. En el seu comiat, el Bisbe Saiz Meneses va agrair la seva dedicació com a primer director general de l’entitat i “el seu valuós servei a la pastoral diocesana en aquest àmbit fonamental de la missió de l’Església i que constitueix un dels seus rostres més propers a la nostra societat”. Des de la seva creació, i sota la direcció d’Obiols, Càritas ha inaugurat una nova seu a Sabadell, l’any 2014; ha creat l’empresa d’inserció laboral APASOMI, el 2015; i l’Observatori de la Realitat Social, l’any 2017.

Comentaris
To Top