Publicitat
Ciutat

Demanen la pacificació del carrer Narcís Monturiol

Viure al carrer Narcís Monturiol, ubicat al barri de Gràcia, és una autèntica cursa d’obstacles. Almenys així ho anuncien els seus veïns, que consideren “d’extrema necessitat” regular la circulació, la senyalització i altres elements de l’espai públic que es troben “veritablement deteriorats”, diu en Dani Serrano, veí del carrer.

“Són molts anys d’accidents, tràilers al mig del carrer que dificulten la circulació, falta de senyals que genera escenaris perillosos i problemes amb l’enllumenat”, es justifica Serrano. En aquest llistat s’hi sumen incidents amb un arbre caigut, que va anar a parar sobre un cotxe estacionat.

I és que “cada cop que fa vent, cauen les branques dels arbres, que estan podrits”, lamenta Miquel Torrado. Aquesta indignació s’ha anat coent a foc lent, fins que els afectats van decidir mobilitzar-se a través de les xarxes socials per donar veu a les seves disconformitats i pressionar a l’administració a posar-hi fil a l’agulla.

Una constant

Maria G., és una veïna que s’ha trobat amb més d’un contratemps a aquesta via: “fa un parell de setmanes un retrovisor del meu cotxe estava completament fet malbé, això qui m’ho paga?”, es pregunta indignada. El que fa enfurir als veïns és que no es tracta de fets aïllats, sinó una realitat “constant”.

Narcís Monturiol és un carrer de doble sentit que s’utilitza com  a alternativa a la Gran Via, per què permet connectar còmodament amb la sortida número 3. “Sembla una autopista”, afegeix Torrado, “passen centenars de vehicles diàriament”.

Les altes velocitats i l’escassa amplada de la via han provocat diversos ensurts a la zona, és per això que els afectats demanen una actuació similar a la que es va dur a terme al carrer Brutau, el carrer veí, amb mesures per millorar la visibilitat i corregir les altes velocitats. “I si a això li sumem que cada cop que plou ens quedem sense llum, la perillositat es multiplica”, mostra indignat Torrado. Els afectats esperen mesures contundents “abans que  s’hagi de lamentar una desgràcia”.

/ D.S.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top