ESPORTS

David de la Cruz no correrà a la Vuelta a Espanya

Sorpresa. El ciclista sabadellenc David de la Cruz no participarà en la 74a edició de la Vuelta a Espanya, que s’inicia aquest dissabte a Torrevieja. El seu equip, el Team Ineos, ha exclòs a De la Cruz de la llista definitiva per a la ronda espanyola en una decisió que pot sonar al seu adeu de l’equip britànic a final de temporada, quan expira el seu contracte. Ha estat un cop dur per al sabadellenc en un 2019 força accidentat.

El mes de maig, De la Cruz va patir una caiguda en el Tour de Califòrnia que el va deixar fora de combat un parell de mesos per una lesió a la mà. També va caure en el Tour de Valòria, però sense conseqüències greus. Tot i això, li va impedir participar en la Clásica de San Sebastián. La recent Vuelta a Burgos semblava un bàlsam, en una prova en què el sabadellenc havia acabat tercer els dos anteriors anys. En aquesta ocasió va acabar en vuitena posició, però va servir per recuperar sensacions i confiança. Tot semblava apuntar que tindria continuïtat a la Vuelta, però finalment ha quedat fora i culmina així una temporada per oblidar, amb el futur a l’aire.

Comentaris
To Top