Ciutat

Afectacions a la TUS pel tall del carrer Francesc Layret

Un autobús híbrid de la TUS / LLUÍS FRANCO
Un autobús híbrid de la TUS / LLUÍS FRANCO

Els autobusos urbans de Sabadell que circulen pel carrer Francesc Layret presentaran afectacions al servei a causa del tall d’aquest carrer per dur a terme les obres d’urgència en el clavegueram–el tall té lloc entre la plaça de la Concòrdia i la carretera de Prats de Lluçanès–, a la cruïlla amb el carrer de Felip Pedrell.

L2, L3 i L10

Així doncs, segons ha informat Transports Urbans de Sabadell (TUS), a partir de demà dimecres a les 9 h i fins a l’endemà, el dijous, fins a les 18 h aproximadament, les línies L2, L3 i L10 patiran alteracions en el seu recorregut. En concret, l’L2 i l’L3 desviaran el seu trajecte pel carrer de Pi i Maragall i l’avinguda Francesc Macià en ambdós sentits de la marxa. D’altra banda, la línia L10 circularà pel lateral de la Gran Via i pels dos sentits de l’avinguda Josep Tarradellas.

Tot i això, no s’esperen alteracions més enllà de les esmentades i aquestes línies funcionaran amb normalitat a la resta de parades .

Comentaris
To Top