EDITORIAL

Recuperar la normalitat

Ha començat setembre i cal recuperar la normalitat. Moltes persones que han treballat durant el mes d’agost han hagut de suportar incomoditats i molèsties com en el cas de les obres de l’estació d’autobusos, que s’han allargat durant dos mesos. L’equipament es va reobrir ahir al matí i els usuaris estaven satisfets del resultat. Però la ciutat no s’atura. Després de les eleccions municipals del 26 de maig i la posterior constitució dels ajuntaments, gairebé no va quedar temps abans que arribessin les desitjades vacances.

Un cop hem descansat i tots hem agafat forces, aquest setembre és, de veritat, el punt de partida del nou curs, no només educatiu. Sabadell necessita sortir d’aquesta pausa per començar a veure un canvi estratègic a la ciutat més enllà de les actuacions urbanístiques puntuals, que ja estaven previstes. Abans, però, tenim un parèntesi: la Festa Major. Les entitats de cultura popular ja s’estan preparant perquè les seves actuacions engresquin tots els ciutadans. Gaudim-la tots com sempre. Però no ens oblidem que l’endemà que els focs artificials il·luminin l’Eix Macià cal tornar a posar-se mans a l’obra. No podem perdre ni un segon.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top