Esports

Cara i creu per als equips de voleibol del Club Natació Sabadell

Bon inici de les noies a la Primera Nacional

L’inici de la lliga a Primera Nacional va oferir les dues cares de la moneda per als màxims representants del Club Natació Sabadell. El masculí de Jordi Fernández va rebre la visita de l’Andorra, el dominador de les últimes dues temporades, que arribava amb nombroses baixes per lesió. Els nedadors, coneixedors de la situació, no van donar cap opció als andorrans amb un inapel·lable 3-0 (parcials de 25-17, 25-17 i 25-16). A més, cal destacar el debut d’una de les promeses de la pedrera, Adrià Rejón.

Malauradament, però, la creu la va protagonitzar el sènior femení davant el Sant Just. Les jugadores d’Hugo Gotuzzo, tot i aconseguir igualar el 0 a 1 inicial, van acabar caient per 1 a 3. Un resultat que no reflecteix la igualtat vista al llarg de l’encontre, tal com van reflectir els parcials: 20-25, 25-21, 22-25 i 20-25.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top