Publicitat
ESPORTS

L'OAR Gràcia, a mantenir-se invicte a casa davant La Roca

A casa els homes del tàndem Gomis-Borrell s'han mostrat infal·libles fins ara / Ll. Franco

Un clàssic de l'handbol de Primera Nacional. Aquest dissabte (18 h) l'OAR Gràcia vol refer-se de la primera ensopegada a la lliga mantenint-se invicte a casa, on rebrà un rival de pes com és el BM La Roca. Es dona la circumstància que la temporada passada el calendari també el va fer jugar contra el conjunt roquerol després de la visita a Sant Quirze. Aleshores els resultats no van acompanyar perquè el conjunt verd-i-blanc va rebre dues severes derrotes. Ara no vol que es repeteixi el cicle per no perdre pistonada ni el contacte amb la zona alta de la classificació.

Publicitat

Perdre a Sant Quirze entrava dins els càlculs pel potencial de la plantilla dels “kiris” en totes les línies, una derrota que va tornar a passar – i ja en van tres de consecutives- per tenir un desavantatge de cinc gols a la primera meitat. Segur que aquesta dinàmica no agrada i que serà un dels aspectes dels quals els Gràcia s’haurà de protegir. No serà l’únic a tenir en compte, ja que la Roca és un rival que provoca molt respecte. Va perdre sorprenentment a casa en la jornada inaugural contra el Sant Esteve Palautordera (30-31), però s’ha posat a to amb les victòries davant del Poble Nou i el Banyoles. Com que té unes característiques de joc semblant a les del Gràcia, no seria d’estranyar que el marcador tingui feina a anotar els gols. En tot cas, un duel amb al·licients i sempre atractiu que mereix una bona entrada en el pavelló municipal del carrer Boccaccio.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top