Publicitat
EDITORIAL

Sabadell, any zero

Comptador a zero –o gairebé– a sis de les principals entitats de la ciutat. La Fundació Bosch i Cardellach, Creu Roja, Mans Unides, Càritas Diocesana, el Gremi de Fabricants i la Cambra de Comerç han canviat de presidents aquest 2019. Josep Maria Benaul, Montse Font, Concepció Cabanes, Francesc Llonch, Rosvi Moix i Ramón Alberich tenen al davant tot un mandat ple de reptes i oportunitats. Però també el pes d’una gran responsabilitat: les seves diverses organitzacions són un patrimoni vital per a Sabadell, i la seva feina –sigui empresarial o assistencial– vertebra i sustenta la ciutat.

Publicitat

Des del Diari de Sabadell som conscients que la crisi econòmica ha deixat moltes organitzacions amb dificultats, i que el segle XXI no és amable per a moltes entitats socials. Confiem, però, que l’experiència i expertesa de les organitzacions, i el talent i esforç dels seus nous responsables i equips són ingredients més que suficients per aixecar el vol i fer millor feina que mai. Des del Diari, que som veterans i nouvinguts alhora, posarem el nostre granet de sorra per col·laborar-hi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top