Publicitat
Esports

Aleix Coch torna a gaudir del futbol "com quan era un nen petit"

Aleix Coch no es refia del cuer Badalona / Críspulo Díaz (cedida)

El central tarragoní ja és titular. Li ha costat 10 mesos recuperar un lloc en l'onze després de la seva intervenció de lligaments encreuats del genoll i diverses complicacions. Diumenge passat, a l'estadi Johan Cruyff, va demostrar que es troba de nou en el seu màxim nivell. "Estic content perquè les sensacions són molt bones. Després de rebre l'alta, van sorgir petits problemes musculars que m'impedien acabar els entrenaments i això afecta psicològicament. Per sort, ara això ha passat i puc dir que torno a gaudir del futbol com quan era un nen petit i començava", va explicar Aleix Coch.

També s'ha incorporat a l'equip en plena dinàmica positiva, la qual cosa sempre ajuda. "Tret del primer partit contra el Castelló, la imatge de l'equip ha estat molt positiva. Penso que una de les claus del bon funcionament és que el fons d'armari funciona aquest any. Hi ha hagut moltes lesions importants i hem seguit guanyant. Jugui qui jugui es manté un bon nivell. Penso que s'ha format un excel·lent vestidor".

De la derrota al Johan Cruyff també extreu conclusions positives malgrat rebre la segona derrota de la temporada. "Tots vam sortir orgullosos de la imatge que va donar el Sabadell davant un rival molt difícil. Els hi vam posar les coses molt difícils i vam acabar millor que ells. L'afició ho va veure i ho va saber valorar. Aquesta és la línia que s'ha de seguir". Per l'Aleix "la clau per poder aspirar a dalt és ser forts defensivament. En aquesta categoria és importantíssim mantenir la porteria a zero i que el rival pensi que és molt complicat fer-nos un gol. Després ja aprofitarem alguna de les oportunitats per guanyar el partit".

Publicitat

El pròxim rival és el Badalona, un dels exequips d'Aleix Coch on va coincidir amb l'actual tècnic del conjunt escapolat, Manolo González. Encara són cuers, però amb ell a la banqueta no han perdut. "El conec bé i segur que plantejarà un partit rocós i amb una forta defensa. És fonamental no cometre errades i mantenir la nostra idea de ser protagonistes amb la pilota". El Sabadell fa 14 anys que no guanya al Badalona a la Creu Alta, una dada que no preocupa al central. "No li dono massa importància a les estadístiques perquè són diferents contextos, plantilles, sistemes... Tot canvia".

A Andorra, dissabte a les 17 hores

Finalment, el partit de la 12a jornada contra l'Andorra es jugarà dissabte 9 de novembre a les 17 hores en l'estadi Prada de Moles. Hi havia el dubte perquè habitualment l'Andorra ha jugat els diumenges a les 12 hores, però la setmana següent (dimecres) afronta l'eliminatòria prèvia de la Copa del Rei i han avançat el duel davant el Sabadell per guanyar hores de descans. S'espera també una notable presència de seguidors sabadellencs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top