BARBERÀ

“L’estat del parc infantil és un perill per als nens”

“No pot ser que els nens estiguin exposats d’aquesta manera. El mal estat del parc infantil és un perill, i ja fa molt temps que això està així”, es queixa un veí decidit a no resignar-se. Segons explica, des de fa dos anys es reclama a l’Ajuntament de Barberà que s’arregli el perímetre de vidre que encercla l’àrea de jocs de la plaça de la Constitució, situada davant de la Biblioteca Esteve Paluzie. Com a resposta, però, assegura que només s’han obtingut dilacions i negatives.

El perímetre de vidre que encercla el parc infantil es troba visiblement esquerdat per diferents parts / CEDIDA

El perímetre de vidre que encercla l’àrea de jocs està visiblement esquerdat per diferents llocs. L’Ajuntament hi ha col·locat una tanca de plàstic al davant i ha encintat una de les parts malmeses perquè no es desprengui cap vidre. Però el veïnat considera que no n’hi ha prou: en qualsevol moment, a causa d’un cop fortuït d’un nen jugant, podria acabar de trencar-se i provocar un accident.

Segons denuncien, la queixa ja es va fer arribar a l’anterior alcaldessa, però van arribar les eleccions i, a Barberà, hi va haver un canvi de govern. Ara bé, la darrera petició que s’ha traslladat al nou consistori tampoc ha funcionat: “Hem demanat que es reparin les tanques, però l’Ajuntament ens ha dit que canviar aquests vidres costa molts diners”.

El perímetre de vidre que encercla el parc infantil es troba visiblement esquerdat per diferents parts / CEDIDA

Comentaris
To Top