Esports

Antonio Hidalgo: “Rebem gols amb massa facilitat”

El tècnic Antonio Hidalgo, al final del partit / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la derrota per 4 a 2 davant l’Espanyol B.

Sobre el guió del partit: “Lògicament no marxo gens content. Hem de diferenciar les dues parts. A la primera meitat hem tingut la pilota i hem sabut aprofitar les nostres ocasions amb una pressió alta. A la segona meitat ens han aconseguit treure la pilota i nosaltres estàvem massa enfonsats. Que ens robessin pilotes a dalt ha fet que de mica en mica ens han anat empenyent més enrere. No hem trobat jugadors entre línies i ara estem en un moment on rebem gols amb massa facilitat. Aquesta ha estat la gran diferència entre ells i nosaltres”.

Polèmica final: “Sempre has de ser un senyor, guanyis o perdis. Jo els felicito però quan parlem de valors…. avui s’han equivocat. Nosaltres vam accedir a canviar l’horari del partit perquè s’havien equivocat i avui han perdut el temps. Hi ha coses que estan per sobre de tot. No he tingut l’oportunitat de donar-li la mà a l’entrenador. Ells estan criant nois joves i nosaltres de tot això n’hem d’aprendre”.

El Sabadell confirma la seva pitjor dinàmica de la temporada (4-2)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top