Publicitat
Esports

Efímera aventura virtual del Sabadell que cau davant l'Hèrcules (0-5)

Adri Cuevas ha estat el representant arlequinat en el joc FIFA20 / Ll.F.

Breu. Així ha estat l'aventura del Centre d'Esports, representat pel jugador Adri Cuevas, en el torneig virtual iniciativa del portal anomenat #2bg3virtual a través del joc FIFA20. El conjunt arlequinat s'ha vist clarament superat per l'Hèrcules (0-6) en el duel de vuitens de final que es disputava a la Creu Alta. El partit ha estat ofert per la plataforma Twitch i ha estat un monòleg a càrrec del jugador alacantí Alejandro Tarí. D'alguna manera s'ha repetit la derrota encaixada pel Sabadell a la lliga reial aquesta temporada (1-2). Aquesta vegada amb més contundència.

Mentre Adri Cuevas ha escollit la plantilla del Manchester City, el seu oponent s'ha decantat per la selecció francesa. El bon començament del Sabadell, amb diverses aproximacions a l'àrea rival, ha estat un miratge. En la primera arribada ha marcat l'Hèrcules, mitjançant Griezman, i a partir d'aquí ha arribat la desfeta. El golejador del FC Barcelona ha fet un 'hat-trick' i Ben Yedder i Mbappé han completat un dur 0-4 al descans.

Publicitat

A la represa, l'Hèrcules s'ha dedicat a mantenir el seu avantatge mentre els esforços del Sabadell no han tingut cap recompensa. De fet, encara ha arribat el cinquè gol visitant, obra de Mendy per fer la maneta i confirmar l'eliminació del conjunt arlequinat d'aquest joc virtual que pretén entretenir els aficionats i també té el seu vessant solidari: es poden fer donacions a través de la plataforma twitch.tv/2bgevirtual que van destinades a l'hospital Universitari Bellvitge en la lluita contra la Covid-19. Ahir s'havien recollit més de 200 euros. El torneig acabarà divendres amb la disputa de la gran final.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top