BARBERÀ

Denunciat un veí de Barberà per anar a comprar carn a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un veí de Barberà del Vallès que anava a comprar carn a la cocapital vallesana. Es tracta d'una acció que suposa saltar-se el confinament decretat amb l'estat d'alarma.

Els fets van passar dimarts a les 9.22 h, quan una dotació que prestava servei a l’avinguda de les Glòries Catalanes va aturar un vehicle en veure que la persona que el conduïa cometia una infracció de circulació. En el moment d’identificar el conductor, els agents van comprovar que era resident a Barberà del Vallès.

Publicitat

En preguntar els agents pel motiu del desplaçament, aquesta persona va declarar que havia anat a comprar a una carnisseria de Terrassa, de manera que va ser denunciada per incompliment del decret d’estat d'alarma.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top