EL TEMPS

Primer dilluns estival com toca: dia per prendre el solet!

Bé, sí, és dilluns. Però segur que es pot trobar un raconet durant la jornada per deixar-nos acariciar una mica pel sol, encara que només siguin uns minutets. Això sí, amb prudència i, si cal, crema solar, ja que la pell ha estat molt poc exposada durant el confinament. Ja tenim aquí l'estiu i comencem la setmana amb temperatures altes i poca previsió de núvols.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta durant el dia. Es mourà entorn dels 17 °C i els 19 ºC durant la matinada. A partir de les 9h ja s'enfilarà fins als 22 ºC. Per la seva banda, la màxima serà semblant a la de diuemge. Voltarà els 27 °C.

Publicitat

L'únic núvol que visitarà Sabadell serà al migdia, entorn de les 15 h. Predominarà el cel serè o poc ennuvolat en general durant el tot el dilluns.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top