Ciutat

Farrés preveu traslladar a Correus el malestar per les llargues cues a Sabadell

Marta Farrés, al ple de juliol, el primer presencial després de la Covid-19 / VICTÒRIA ROVIRA

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, preveu traslladar a Correus el seu malestar per les llargues cues que es registren a les diferents oficines que hi ha a la ciutat. Així ho ha manifestat en el ple ordinari de juliol, celebrat aquest dimarts.

Ha estat el portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, qui en el torn de precs i preguntes a l'alcaldessa li ha traslladat la situació que es viu aquests dies a les diferents seus de Correus de la ciutat: llargues cues que, unides amb la calor, fan que molts ciutadans desisteixin d'anar a recollir paquets o a enviar-ne.

Publicitat

"Abans de la Covid ja passava", ha apuntat Farrés, que assegura que ha viscut l'experiència en primera persona. "Jo mateixa vaig intentar-hi anar al de la Concòrdia, i la cua girava a la cantonada", ha lamentat.

És per aquest motiu que té previst traslladar la situació personalment: "He demanat formalment una reunió amb Correus per tractar diferents temes directament amb el seu president, i esperem que ens donin hora tan aviat com sigui possible per abordar una problemàtica que s'ha agreujat per la Covid", ha apuntat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top