Ciutat

La mascareta serà obligatòria en tot moment a partir de dijous

Gent amb mascareta / LLUÍS FRANCO

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dimecres que a partir de demà, dijous, serà obligatori portar mascareta en tot moment. La mesura serà d'obligat compliment encara que es pugui mantenir la distància social.

Aquest mateix dimecres hi donarà llum verda de manera oficial el Procicat. L'objectiu és evitar més contagis, després del rebrot a Lleida que ha obligat a fer un confinament perimetral al Segrià, i posar fre al relaxament que s'ha notat entre els ciutadans.

Publicitat

"Si els experts ens ho recomanen, ho farem", ha apuntat el president. Ja dimarts, la portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, defensava que aquesta mesura de protecció i prevenció per la Covid-19 s'apliqués tant en espais públics com privats encara que es pogués garantir la distància de seguretat d'1,5 metres.

Coincidia, així, amb el que ja havia avançat la consellera de Salut, Alba Vergés, en una entrevista. La consellera assegura que no hi ha discrepàncies entre JxCat i ERC en aquest sentit.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top