Ciutat

Investigació policial per identificar el causant d’un accident amb ferits

La Policia Municipal de Sabadell ha obert una investigació per identificar el conductor d’un vehicle que va provocar un accident dimarts a la nit a la Creu Alta. L’originari del sinistre va fugir del lloc dels fets.

L’accident va tenir lloc al carrer de Francesc Layret, a l’alçada del número 106. Segons informen fonts policials, dos turismes van patir un accident lleu, que va provocar ferides en la conductora del turisme que estaria circulant correctament.

Tot i el xoc, el conductor del turisme que va provocar l’accident va fugir del lloc dels fets. En aquest punt va quedar l’altre vehicle amb la conductora, de 23 anys.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc i la va atendre en un primer moment. Posteriorment, com que presentava ferides de caràcter lleu, va ser traslladada al CUAP Sant Fèlix.

Una unitat de la Policia Municipal també es va desplaçar al lloc de l’accident. En aquestes situacions, se sol recollir les dades dels testimonis dels fets per tractar d’elaborar la informació necessària per tractar d’identificar el vehicle que es va escapar del lloc dels fets.

Per tot plegat, s’ha obert una investigació per identificar el responsable de l’accident.

Comentaris
To Top