Publicitat
OBITUARIS

Joan Bosch i Pons, una persona polifacètica que es desvivia per l’arquitectura, la política i els amics

Fill de Sabadell, Joan Bosch i Pons ens va deixar el passat 2 d’agost a l’edat de 80 anys. Arquitecte, polític i gran esquiador, Bosch va ser l’ideòleg d’innumerables habitatges a la ciutat, com per exemple, les cases ubicades a la plaça d’Olímpia. Regidor per Convergència i Unió en els mandats del 1987 a 1991 i del 1995 al 1999 a l’ajuntament de Sabadell, li agradava passar llargues temporades a la Costa Brava, tot gaudint d’un bon arròs amb amics i familiars.

Entre els anys 1985 i 1987 Bosch va ser president del Cercle Sabadellès 1856, entitat que en va formar part com a soci durant més de seixanta anys. El dòmino, el mahjong o la botifarra, eren els jocs de saló més predilectes per a Bosch.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top