Publicitat
ESPORTS

Centre d’Esports i Banc Sabadell enforteixen el seu acord de patrocini

Xavier Comerema, sotsdirector general i director Territorial de Catalunya de Banc Sabadell, i Esteve Calzada, president arlequinat / Lluís Franco

Compromís refermat. Centre d’Esports i Banc Sabadell han fet oficial l’acord de patrocini principal fins al 2022 en un acte celebrat a la sala de premsa Miguel Quereda. Es tracta d’enfortir una col·laboració que va néixer els anys 60 encara a la vella Creu Alta i s’ha mantingut en les diferents etapes i categories. El president del club arlequinat, Esteve Calzada, ha destacat que “significa una gran satisfacció presentar aquest acord i tenir un company de viatge com Banc Sabadell que continua mostrant la seva fidelitat al club. Som dues entitats centenàries que portem el nom de la ciutat i la marca Sabadell per tot l’estat i això és un orgull per nosaltres”.

Per la seva part, el sotsdirector general i director Territorial de Catalunya del Banc Sabadell, Xavier Comerma, també ha subratllat els llaços d’unió entre les dues institucions. “Banc i Centre d’Esports fa molts anys que col·laborem junts, hem estat a totes les categories, a les verdes i a les madures, i ara, al futbol professional, el nostre compromís encara és més important”. De fet, no s’ha parlat de cap xifra concreta. Calzada només ha confirmat que “el retorn que té la Segona A és molt diferent de Segona B i les quantitats també són diferents”.

A l’acte també han assistit per part del Centre d’Esports, el director general Bruno Batlle i els components del Consell Assessor, Joaquim Badia i Jordi Guarch; per part del Banc Sabadell, Gabriel Martínez, sotsdirector general i director de Comunicació i de Relacions Institucionals i Benet Herèdia, director general regional al Vallès Occidental.

Calzada: “La nostra guerra és la permanència”

El president del Centre d’Esports, Esteve Calzada, ha aprofitat per fer una valoració de l’inici de temporada. “L’equip està competint i sentir-se emprenyats per no guanyar a l’Almeria és un bon símptoma. Estem en la lluita que ens toca, la nostra guerra és la permanència”. També ha valorat el missatge de tranquil·litat que ha transmet el club després d’una arrencada complicada, amb el 0 de 15 punts. “És la nostra manera de fer les coses. Cal tenir perspectiva. Vam fer una aposta per un cos tècnic a llarg termini i és fonamental no posar-se nerviosos. Els jugadors estan donant la vida per aquest club”.

El retorn al futbol professional ha estat un gran pas endavant per l’entitat, però Calzada lamenta que “els nostres socis i aficionats no ho puguin gaudir a l’Estadi. Estem molt agraïts als més de tres mil socis que han tret el carnet sense saber quan podran accedir al camp. Jo vaig parlar de cinc mil i segueixo pensant que en circumstàncies normals s’hauria assolit aquesta xifra”. En l’àmbit més institucional ha dit que “continuem treballant per aconseguir un patrocinador únic pel frontal de la samarreta” i ha confirmat Junta General d’accionistes pel mes de desembre en la qual s’aprovarà una nova ampliació de capital que podria ser d’uns 4 milions d’euros. La majoria seria assumida pel grup inversor estranger que es va incorporar la temporada passada.

Publicitat
Comentaris
To Top