Publicitat
Oci i cultura

Belles Arts tanca l’any detectant les veus emergents de l’escena actual

La mostra estarà oberta durant tot el Nadal / LLUÍS FRANCO

Serà l’edició més atípica, però serà. El certamen Art Emergent Sabadell va ser inaugurat dijous a l’Acadèmia de Belles Arts, amb 20 propostes seleccionades entre pintura, escultura, vídeo, instal·lació i fotografia.

Aquest caràcter de mostra col·lectiva i experimental es percep en el fet que cadascuna de les obres parla –també– en relació amb les altres.

Produïda per Walrus Hub, l’edició d’enguany tindrà la peculiaritat que no viurà les performances i concerts habituals. Tanmateix, serà una de les exposicions destacades a Sabadell durant les festes de Nadal. 

La mostra estarà oberta durant tot el Nadal / LLUÍS FRANCO

Concert de Nadal

Ahir també va tenir lloc el concert de Nadal de l’Acadèmia de Belles Arts, amb el qual tanquen la programació musical de l’any 2020. Ho van fer amb un concert de Meritxell Noguer, qui va presentar Fantasia i realitat, tot interpretant peces de Schubert, Schuman, Ravel i Mompou.

Impaktes Visuals

Així mateix, la galeria i botiga Impaktes Visuals inaugura avui al matí una nova exposició. Es tracta de Panòptic Perversus, en el qual es desenvolupa una crítica a la societat securitària (i, concretament, a les càmeres de videovigilància).

La mostra estarà oberta durant tot el Nadal / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top