Ciutat

Rufián apel·la Pablo Iglesias a l’acte central de campanya a Sabadell

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va celebrar dissabte a Sabadell, l’acte central de la campanya per a les eleccions del pròxim 26 de juny.
En un passeig de la Plaça Major ple de gom a gom, els diversos representants republicans van anar passant per l’escenari ubicat sota una carpa que s’havia instal·lat en previsió de la pluja, però que va acabar servint per protegir els assistents de la intensa calor de dissabte.
El protagonisme del migdia, però, va estar compartit entre la formació independentista i el líder de Podemos, Pablo Iglesias. L’últim, però el més contundent, va ser Oriol Junqueras que s’hi va referir, assegurant que no volen «fer callar» Catalunya durant els pròxims 25 anys: «No volem que aquest país calli mai, que sempre pugui expressar la seva voluntat». 8.2 a 4 col

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top