Ciutat

L’Èrica serà aquest cap de setmana al Passeig

El bus autònom es podrà provar aquest cap de setmana a la plaça Dr. Robert

El bus Èrica, el passat dijous 21 / LLUÍS FRANCO

L’estrena del bus Èrica prevista per aquest divendres a la tarda s’ha posposat fins aquest dissabte a les 18h. La posada en marxa d’aquest divendres es va suspendre per problemes tècnics a la part mecànica del microbús que es van reparar al llarg de la mateixa tarda.

Es tracta de la prova d’aquest autobús sense conductor, elèctric, que pot portar fins a 12 persones i agafa una velocitat màxima de 18 km/h.

Segons expliquen des de l’entitat que organitza la gira del bus, l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), la incidència ja arreglada era pel desgast d’una peça mecànica que s’ha hagut de de substituir. Aquest dissabte el bus serà a la plaça del Dr. Robert fins es 21h i diumenge d’11h a 14:30h i de 16h a 20h.

Comentaris
To Top